Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
ΑΦΟΙ Κ. ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ | Ανακύκλωση Μετάλλων - Απόσυρση Οχημάτων Ξάνθη

Η ανακύκλωση περιλαμβάνει όλα τα μέτρα για την ανάκτηση αυτών των υλικών και την προώθησή τους στη διαδικασία παραγωγής νέων προϊόντων που δημιουργούνται μέσα από την επεξεργασία ήδη χρησιμοποιημένων προϊόντων. Άλλοτε τα υλικά αυτά χρησιμοποιούνται και πάλι για τον ίδιο σκοπό και άλλοτε τα παλιά υλικά μετατρέπονται σε τελείως διαφορετικά και νέα προϊόντα.

Με την ανακύκλωση μετάλλων, η εταιρεία μας “ΑΦΟΙ Κ. ΜΟΥΜΤΖΑΚΗ” η οποία εδρεύει στην Ξάνθη, συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην προστασία του περιβάλλοντος και την εξοικονόμηση ενέργειας, ανακυκλώνοντας τα υπάρχοντα υλικά και αποτρέποντας την υπερβολική εκμετάλλευση των φυσικών πόρων.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ
  Σίδερο
  Ανοξείδωτο
  Χαλκός
  Αλουμίνιο
  Inox
  Καλώδια
  Ορείχαλκο
  Κουτάκια Αλουμινίου
  Μοτέρ κ.α.
 
Με τα ειδικά οχήματά μας, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των ανακυκλώσιμων υλικών στις ειδικές εγκαταστάσεις μας, όπου τα διαχωρίζουμε ανάλογα με το είδος τους και, εν συνεχεία, προβαίνουμε στη διαδικασία επεξεργασίας τους.

Έχετε άχρηστο scrap αλουμινίου, χαλκού,
καλώδια ή άλλα μέταλλα;

Θα σας δώσουμε την καλύτερη τιμή, θα το ζυγίσουμε, θα το παραλάβουμε από τον χώρο σας και θα σας πληρώσουμε τοις μετρητοίς!

 
 
 
 
 
 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Η ανακύκλωση μετάλλων εξοικονομεί σημαντικό ποσοστό της ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή τους.
 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Η περισυλλογή μετάλλων προστατεύει το περιβάλλον αφού έτσι μειώνεται ο όγκος των απορριμμάτων αλλά και μειώνει τη μόλυνση του.
 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ

Με την ανακύκλωση μετάλλων επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση πρώτων υλών στα κυριότερα στάδια παραγωγής
 
 
 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ
παρέχοντάς σας ολοκληρωμένες και συμφέρουσες λύσεις για την απόσυρση ή την ανακύκλωση του οχήματός σας, την συλλογή μπαταριών και συσκευών καθώς και την ανακύκλωση μετάλλων.